Отборът на звездите в Hell’s Kitchen се раздели с още

...
Отборът на звездите в Hell’s Kitchen се раздели с още
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Отборът на звездите в Hell’s Kitchen се раздели с още един от своите след загуба против Сините. Това е музикантът и артист Костадин Георгиев - Коцето Калки. Шеф Виктор Ангелов изгони харизматичния занимание готвач поради слабото му показване при приготвянето на “Кордон бльо ” с пилешко филе. Интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи пък се избави от елиминация и получи втори късмет.
 Hells kitchen
Калки е едвам третата звезда, която напусна Кухнята на Ада след феноменалното показване на Златните в последните седмици. Въпреки това в тима стартира да се появява напрежение и все по-голямо разцепление. В центъра на зародилия се спор бяха певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева. Те влязоха в спор по време на предизвикването за подготвяне на суши. Скандалът сред двете дами е на път да сложи началото на същинска война при Златните.

Сините имаха и втори мотив за празнуване, откакто реализираха победа в кулинарното предизвикателство в Троян против Червените. Това изпрати синия тим в първокласната спалня за седмица и ще даде нови сили на участниците за идната вечерна резервация.

Коцето Калки е посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”, където разяснява своето присъединяване в Hell’s Kitchen. Той описа за какво е спрял да яде месо след травматичен случай, кой е най-хубавият готвач от Златните и по какъв начин командосът Пеньо Гатевски - Гатьо стимулира съотборниците си. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Още един участник ще напусне Кухнята на Ада след утрешната вечерна резервация. Кой ще се раздели с фантазията за огромната премия от 100 000 лв.?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 17 април, от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР