Отборът на Юта прекъсна негативна серия от пет поредни загуби

...
Отборът на Юта прекъсна негативна серия от пет поредни загуби
Коментари Харесай

Марканен изригна с нов личен рекорд, Бостън зашлеви Далас

Отборът на Юта прекъсна отрицателна серия от пет следващи загуби с триумф като посетител над Хюстън със 131:114 в среща от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада. 

Лаури Марканен означи рекордните в кариерата си 49 точки за триумфа на " джазмените ". 25-годишният финландец добави и 8 битки. Джейлън Грийн се отличи с 30 точки за Хюстън. 

Джейсън Тейтъм записа трипъл-дабъл за успеха на водача в постоянния сезон Бостън със 124:95 над Далас. Тейтъм приключи с 29 точки, 14 битки и 10 асистенции и оказа помощ на Селтикс да се върне на победния път след две следващи загуби в предходните срещи. 

Лука Дончич означи 23 точки за отбора на Далас, който прекъсна серията си от седем следващи победи. 

Денвър победи Лос Анджелис Клипърс със 122:91 в друга среща от тази нощ. Джамал Мъри бе най-резултатен за триумфа с 18 точки. 

Норман Пауъл бе най-резултатен за Клипърс с 13 точки, само че това бе извънредно незадоволително и отборът загуби четвърти следващ мач.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР