Отборът на Валенсия надви Гранада с 2:0 в домакински двубой

...
Отборът на Валенсия надви Гранада с 2:0 в домакински двубой
Коментари Харесай

Свободното падане на Гранада продължава

Отборът на Валенсия надделя Гранада с 2:0 в домашен дуел от 13-и кръг на Ла Лига. Резултатът бе открит в 74-ата минута от Даниел Вас, а секунди преди края Феран Торес удвои задатъка на Валенсия.

Първото полувреме бе извънредно равностойно, и двата тима имаха опити за отбелязване на попадение, само че това по този начин и не се случи.

През втората част Даниел Парехо означи гол във вратата на вратаря на Гранада, само че съдията реши да ревизира редовността на попадението благодарение на ВАР. След инспекцията основният рефер анулира гола и нулите се резервираха.

В 74-ата минута обаче Даниел Вас означи, откакто доближи до пас в наказателното поле и изстреля съвършен удар под напречната греда и зад тила на вратаря. Отново имаше подозрения за редовността на гола и се стигна до интервенция на ВАР. Този път, попадението бе постоянно и Хавиер Фернандес го зачете.

В 83-ата Кевин Гамейро овладя положително подаване при включването си в наказателното поле, само че чукна топката малко настрана от лявата греда.

Дълбоко в добавеното време на срещата точно Гамейро изпрати топката в мрежата на Руи Силва, само че голът бе анулиран поради засада.

Секунди преди последния съдийски сигнал резултатът въпреки всичко стана 2:0. Феран Торес се измъкна зад противниците и стреля прелестно от границата на наказателното поле в горния ляв ъгъл.

Това е трета поредна загуба за отбора на Гранада, който въпреки всичко остава 6-и с 20 точки. Същият точков актив има и Валенсия, който е с една позиция по-надолу в таблицата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР