Отборът на Уулвърхемптън нанесе нов тежък удар на Ливърпул, след

...
Отборът на Уулвърхемптън нанесе нов тежък удар на Ливърпул, след
Коментари Харесай

Уулвърхемптън с класическа победа при домакинството си на Ливърпул

Отборът на Уулвърхемптън нанесе нов тежък удар на Ливърпул, откакто реализира класическа победа с 3:0 вкъщи в мач от 22-ия кръг на британската Висша лига. На " Молиню " възпитаниците на Юлен Лопетеги реализираха законосъобразен триумф и са към този момент отвън зоната на изпадащите.

Началото на мача бе напълно за " вълците ", които се възползваха от серия от неточности на защитата на мърсисайдци, довела и до два бързи гола. Първо, Жоел Матип имаше малшанса да си означи автогол, а по-късно групови грешки провокираха второто попадение в мрежата на Алисон. Джо Гомес почисти неприятно топката с глава, първичният изстрел на състезател на домакините се отби от тялото на Коди Гакпо, само че последвалият от страна на Крейг Доусън не остави шансове на бразилския пазач на " алените " за задатък от 2:0. Така приключи и първата част.

След почивката Ливърпул промени образа си и натисна в опит да се завърне в мача, само че пропуски на Мохамед Салах и Дарвин Нунес ги лишиха от подобаващ гол. Вместо това, следващата огромна неточност, този път на Тиаго Алкантара, докара до оформяне на класиката в интерес на Уулвс. Влезлият от пейката Адама Траоре откри кулоар в наказателното поле, където някогашният полузащитник на Байерн Мюнхен и Барселона тотално изпусна от настойчивост Рубен Невеш, разписал се с лекост за 3:0. До края мачът се доигра, а това бе следващ разочароващ мач за Юрген Клоп и компания.

Тимът е на нежеланото десето място с 29 точки, на 10 от четвъртия Нюкасъл, който занапред има да играе своя мач. Уулвърхемптън е отвън рисковата зона с 20 пункта, на две от намиращия се под чертата Евертън.

За " вълците " следва доста значимо посещение на различен забъркан в борбата за оцеляване тим - Саутхемптън, до момента в който Ливърпул приема Евертън в градско дерби на " Анфийлд ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР