Отборът на Уест Хам изненадващо победи Челси с 1:0 у

...
Отборът на Уест Хам изненадващо победи Челси с 1:0 у
Коментари Харесай

Уест Хам хвърли бомбата в Премиър лийг


Отборът на Уест Хам изненадващо победи Челси с 1:0 вкъщи в първи мач от 16-ия кръг на Премиър лийг, игран на Олимпийския стадион в Лондон.

За новия ментор на " чуковете " Дейвид Мойс това бе първа победа, откогато пое отбора, а този триумф изравни по точки лондончани със 17-ия в класирането Уест Бромич Албиън.

Домакините започнаха настървено дуела и това даде резултат рано, откакто още в 6-та минута централният нападател Марко Арнаутович комбинира добре с Мануел Ланзини на границата на наказателното поле и с акуратен изстрел преодоля Тибо Куртоа за 1:0.

Възпитаниците на Антонио Конте последователно постановиха надзор, само че не съумяха да основат чисти голови положения, а и Адриан бе постоянен на вратата на Уест Хам.

След почивката " чуковете " продължиха да се пазят ловко и съумяха да запазят вратата си суха, с което записаха едвам трета победа от началото на сезона.

По този метод Уест Хам към този момент има 13 точки в актива си и остава в зоната на изпадащите само поради по-лошата си голова разлика от УБА. Челси заема трета позиция в класирането, само че на следващия ден може да бъде изпреварен от отбора на Ливърпул.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР