Отборът на ЦСКА постигна минимална победа с 1:0 при визитата

...
Отборът на ЦСКА постигна минимална победа с 1:0 при визитата
Коментари Харесай

Става напечено! ЦСКА с четвърти пореден удар като гост

Отборът на ЦСКА реализира минимална победа с 1:0 при визитата си на Локомотив Пловдив в отсрочен дуел от седмия кръг на Първа лига,предаде БТН.

„ Червените “ откриха резултата на стадиона в пловдивския парк „ Лаута “ в 28-ата минута, когато Брадли Де Нойер центрира от левия фланг в наказателното поле на „ смърфовете “, Лазар Туфегджич овладя топката, само че пусна леко подаване към Тибо Вион, което бе пресечено от Райън Бидунга. Бранителят на Локомотив изрита топката в краката на френския полузащитник на ЦСКА и тя се озова отдясно в пеналтерията на домакините, където Иван Турицов овладя и пусна паралелен пас към Туфегджич, който се разписа с удар по земя в долния десен ъгъл на опразнената врата.
-->
Съставът на Саша Илич остава с човек по-малко на терена в 81-ата минута, откакто появилият се от аварийна пейка защитник Мено Кох се травма, а „ армейците “ към този момент бяха направили оторизации брой смени.

В класирането ЦСКА е водач с 40 точки, на пет пункта пред втория Лудогорец, като „ орлите “ са с два мач по-малко от „ алените “. Локомотив Пловдив е четвърти с 30 точки в актива си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР