Отборът на ЦСКА има реален интерес към халфа на румънския

...
Отборът на ЦСКА има реален интерес към халфа на румънския
Коментари Харесай

ЦСКА и ФКСБ все още се интересуват от Антони Иванов

Отборът на ЦСКА има действителен интерес към халфа на румънския Газ Метан - Антони Иванов, научи ТОПСПОРТ .

Бившият полузащитник на Септември е може би най-актуалният наш съотечественик в шампионата на северните ни съседи, откакто изигра доста мощен полусезон с отбора от Медиаш.
 ЦСКА цака Стяуа за Антони Иванов
ЦСКА цака Стяуа за Антони Иванов

Шефът на клуба на българина с забавно изявление пред румънските медии

Универсалните му функционалности в центъра на терена са се понравили както на " алените ", по този начин и на гранда ФКСБ. От скоро някогашната Стяуа е с нов треньор - Михай Теджа, който точно даде късмет на Иванов в Газ Метан, а в този момент желае да доразвие гения му и в румънския исполин.

Нашата медия се свърза с юношата на ЦСКА, който е поласкан от звездния интерес към своята персона, само че дебело акцентира, че е доверил всичко в ръцете на своя управител. В момента той е на предварителен лагер в Анталия, където се нагажда към вижданията на новия треньор на Газ Метан, добре познатият у нас - Едуард Йорданеску.

" Наистина има интерес към мен, само че съм оставил всичко в ръцете на моя сътрудник. В румънското състезание се усещам добре. Адаптирах се ненадейно бързо. Мога да кажа, че е много по-силно от нашия шампионат. Хората тук ме ценят и почитат. Искам да продължа несъмнено кариерата си в чужбина. В момента съм се фокусирал напълно върху изявите си в Газ Метан ", съобщи Иванов пред ТОПСПОРТ .

В кариерата си 23-годишният халф е минал през юношеските обединения на ЦСКА и Лудогорец, а по-късно е играл мъжки футбол в Академик (Свищов), Спартак (Плевен), Монтана и Септември.
 Антони Иванов е пред трансфер в Стяуа
Стяуа се укрепва с още един българин

Румънският гранд има интерес към Антони Иванов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР