Отборът на ЦСКА гостува на Ботев Враца в мач от

...
Отборът на ЦСКА гостува на Ботев Враца в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА гостува на Ботев Враца без право на грешка

Отборът на ЦСКА гостува на Ботев Враца в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Срещата е втора от днешната стратегия и започва в 21:15 часа. Двубоя на стадион „ Христо Ботев ” може да гледате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим развиването на мача онлайн.

Главен рефер на срещата във Враца е Георги Кабаков, а негови асистенти ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков.

ЦСКА заема 11-то място след четири изиграни мача, в които столичани записаха победа, загуба и две равенства. Ботев Враца пък е 13-ти, инкасирайки цели четири провали от пет мача.

След отпадането от Европа, представянето на ЦСКА в родния шампионат е меко казано незадоволително. В предишния кръг „ алените ” позволиха тежко проваляне от първенеца Лудогорец с 0:3, а слабата игра докара до нови митинги от страна на почитателите, които счупиха една от вратите на стадион „ Българска войска ” и надраскаха един от входовете на оборудването с обидни думи.

Очаква се наставникът на гостите Нестор Ел Маестро да направи някои промени в състава си. Роденият в Сърбия експерт най-вероятно ще заложи на нови имена в защита, като най-вероятно капитанът Мено Кох ще седне на пейката, а от първата минута ще стартират Християн Петров и Браян Кордоба.

От историческа позиция, мачът на ЦСКА против Ботев Враца е добре пристигнал. „ Червените ” не срещат особени компликации против този противник в последните години. За последно ЦСКА не завоюва против Ботев Враца през 2011 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР