Отборът на ЦСКА е много близо до това да уреди

...
Отборът на ЦСКА е много близо до това да уреди
Коментари Харесай

ЦСКА е на крачка от интересен трансфер

Отборът на ЦСКА е доста покрай това да уреди първото си ново попълнение за лятото в навечерието на финала за Купата на България против Арда на 19 май. В идващите дни контракт с „ алените “ се чака да подпише 24-годишният французин Йоан Бай.

Фланговият футболист направи възторг в шампионата за Купата на Франция, като означи гол при триумфа на отбора си Кане-Русийон с 2:1 над гранда Олимпик Марсилия. От четвъртодивизионния клуб оповестиха, че не могат да задържат фланговия нападател, а локалната преса написа, че „ Бай безспорно отива в българския ЦСКА “. Във Франция Бай е описван като бързо и остро крило, което умее да бележи попадения.

Клубът от „ Българска войска “ следи и обстановката със бранителя Шакил Пинас от нидерландския АДО Ден Хааг. Той беше в радара на „ алените “ и през зимата, само че до договорка не се стигна. Сега тимът изпадна от локалния хайлайф, а договорът на играча изтича след края на сезона.

След срещата с Твенте в неделя, изгубена с 2:3, Пинас разкри, че е получил забавно предложение. В Нидерландия имат вяра, че 23-годишният защитник ще продължи кариерата си в чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР