Отборът на ЦСКА 1948 ще стартира зимната си подготовка в

...
Отборът на ЦСКА 1948 ще стартира зимната си подготовка в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще проведе първа тренировка за новата година на 3 януари

Отборът на ЦСКА 1948 ще започва зимната си подготовка в сряда (3 януари), оповестиха " алените " на клубния уебсайт.

Старши треньорът Николай Панайотов ще изведе своите футболисти за първа подготовка в 14:30 часа на стадион " Царско село ", като преди началото на заниманието младият експерт ще приказва на къс брифинг пред публицистите.

В известието си от ЦСКА 1948 осведомиха обществеността, че ще проведат своята подготовка напълно в България, като напомнят, че дотук през зимата отборът към този момент се раздели с Мики Орачев, чийто контракт беше преустановен, както и с и, които бяха продадени надлежно на швейцарския втородивизионен Сион и водача в полското състезание Шльонск Вроцлав.

За " алените " началото на пролетния полусезон в българското състезание ще бъде на 10 февруари, когато ЦСКА 1948 ще се изправи против Лудогорец на стадион " Ивайло " във Велико Търново в мача за Суперкупата на България.

Седмица по-късно Ивайло Чочев и компания още веднъж ще пътуват до старопрестолната столица този път за среща с локалния Етър от първия кръг след подновяването на борбата в Първа лига. След есенния полусезон ЦСКА 1948 заема 5-о място в подреждането с актив от 35 точки, изоставайки на 10 от водача Черно море.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР