Отборът на Трентино Волей извади от употреба номер 1, с

...
Отборът на Трентино Волей извади от употреба номер 1, с
Коментари Харесай

Италиански клуб извади от употреба номера на Матей Казийски

Отборът на " Трентино Волей " извади от приложимост номер 1, с който дълги години играеше българският посрещач Матей Казийски.

39-годишният волейболист получи голямото самопризнание преди срещата сред " Трентино " и сегашния му отбор " Алианц Милано " (3:0) от 16-ия кръг на италианското състезание. 

Казийски игра в Тренто в четири разнообразни интервала сред 2006-а и 2023 година Той е един от най-успешните играчи в историята на клуба, а точно там българинът реализира и най-големите си триумфи на клубно равнище. Сред тях влизат три трофеи в Шампионската лига, четири трофея от Световното клубно състезание, пет пъти първенец на Италия, три пъти притежател на Купата на Италия и два триумфа за Суперкупата. 

Домакините се постановиха над отбора от Милано с 3:0 (25:21, 25:19, 25:21). Казийски приключи с 5 точки за гостите, а най-резултатен с 16 бе Алесандро Микиелето от " Трентино ".

В класирането " Трентино " е водач с 15 победи и една загуба, до момента в който " Милано " е на шесто място с осем триумфа и също толкоз провали.

В други мачове от кръга Александър Николов заби 17 точки за " Лубе Чивитанова " при успеха с 3:2 (13:25, 25:14, 26:28, 25:15, 15:10) над " Сатурния ", до момента в който Алекс Грозданов приключи с 13 т. при триумфа на " Верона " над " Монца " с 3:2 (23:25, 24:26, 25:23, 25:22, 15:11) като посетител.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР