Отборът на Тотнъм се изкачи до четвърто място във Висшата

...
Отборът на Тотнъм се изкачи до четвърто място във Висшата
Коментари Харесай

Късен гол изстреля Тотнъм в топ 4

Отборът на Тотнъм се изкачи до четвърто място във Висшата лига на Англия, откакто късен гол на Хюн-мин Сон, който донесе успеха на " шпорите "  с 2:1 над Лутън. Мачът от 30-ия кръг на шампионата се игра на „ Тотнъм хотспър стейдиъм “ в Лондон.

Отборът на Лутън стартира срещата по желан метод, с попадение още в 3-ата минута на дуела. Рос Баркли откри Андрос Таунсенд, с цел да нанесе прецизен удар в долния ъгъл на вратата за 1:0.

Ранното попадение не съумя да накара „ шпорите “ бързо да се върнат в мача. Това се случи едвам през второто полувреме.  Иса Каборе си вкара автогол в 51-ата минута. След добра акция на Педро Поро и последвалото центриране Каборе засече в своята мрежа за 1:1.

Последваха нови мощни минути за домакините. Попадението в края на срещата, в 86-ата минута, донесе трите точки на „ шпорите “. Брендън Джонсън съумя да откри Хюн-мин Сон, който със завършващия си прецизен удар за 2:1 подвигна трибуните на крайници.

Резултатът изкачи Тотнъм над Астън Вила на четвърото място в подреждането, поради по-добрата голова разлика. От друга стран серията без победа на Лутън продължава към този момент 10 мача (3 равенства и 7 загуби). " Шпорите " са с 56 точки, до момента в който Лутън са на рисковата 18-а позиция с 22 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР