Отборът на Спортист Своге разби дубъла на ЦСКА 1948 с

...
Отборът на Спортист Своге разби дубъла на ЦСКА 1948 с
Коментари Харесай

Спортист Своге писа Отличен 6 на дубъла на ЦСКА 1948

Отборът на Спортист Своге разруши дубъла на ЦСКА 1948 с 6:0 в другарска среща, играна на " Царско село ".

Мачът стартира с преимущество на домакините. Първите 20 минути от срещата Ивайло Василев резервира вратата си суха с няколко положителни спасявания.

В 25-ата минута на срещата първата по-сериозна офанзива за тима на Спортист се трансформира в гол. Мартин Сандов изведе на стрелкова позиция Христо Иванов, вратаря на домакините отрази удара в крайници на собствен съотборник и топката влезе в личната му врата.

Две минути преди края на първата част Радослав Живков излезе очи в очи с вратаря на ЦСКА, само че бранител го фаулира и съдията сподели пряк червен картон като остави домакините с 10 души на терена.

През втората част Спортист държеше напълно нещата в свои ръце, макар че смени всичките си футболисти.

В 61-ата минута Мартин Кръстев центрира хубаво към Антон Иванов, той продължи с глава към Сайду Дембеле, който вкара за 0:2.

Две минути по-късно след недоразумение в защитата на домакините, топката попадна още веднъж в краката на Дембеле, който преодоля съперник и с акуратен удар повиши на 0:3.

В 78-ата минута Антон Иванов направи 0:4 след гол от дузпа.

Три минути по-късно влезлият като запаса юношата на тима Александър Асенов излезе на стрелкова позиция против вратаря, само че той отрази удара му.

Пет минтуи преди края на постоянното време съдията отсъди още една дузпа за Спортист, която бе осъществена от новото попълнение на тима - Джонатан Н'Сонде (0:5).

В последната минута на мача след положително центриране отдясно Джонатан Н'Сонде засече топката на предната греда и я изпрати във вратата, с цел да оформи крайното 0:6.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР