Отборът на Севиля прекъсна сушата си от пет поредни двубоя

...
Отборът на Севиля прекъсна сушата си от пет поредни двубоя
Коментари Харесай

Два гола на Ен-Несири помогнаха на Севиля да стигне до първи успех през календарната година

Отборът на Севиля прекъсна сушата си от пет следващи дуела без победа в испанското състезание и в среща от 23-ия кръг надигра с 2:1 като посетител състава на Райо Валекано.

За андалусийци това бе първи триумф в Ла Лига от началото на календарната 2024-а година, с който те събраха 20 точки и се отдалечиха на три от зоната на изпадащите на 15-ото място.

В същото време отбора на Райо позволи третата си загуба в последните четири мача, след която заема 13-ата позиция с актив от 24 пункта.

На " Естадио де Вайекас " в Мадрид срещата стартира по-добре за гостите, които откриха резултата в 19-ата минута посредством Юсуф Ен-Несири, който се възползва от рикошет в крайници на защитник, което разреши на топката да стигне до него и мароканският нападател с удар от границата на наказателното поле даде задатък на своя отбор.

Домакините дадоха отговор 10 минути по-късно, когато с доза шанс Иси Паласон трансферира стража Ориан Ниланд, правейки резултата 1:1.

В самия завършек на първото полувреме обаче севилци проведоха бърза офанзива, при която Исак Ромеро комбинира с Ен-Несири, който с изстрел в близкия ъгъл донесе успеха на Севиля.

След почивката забавни обстановки не липсваха и пред порти, само че в последна сметка нов гол не падна и по този начин успеха за момчетата на Кике Санчес Флорес остана.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР