Отборът на се класира на исторически първи 1/4-финал на Евро

...
Отборът на се класира на исторически първи 1/4-финал на Евро
Коментари Харесай

С гол в края на продълженията Украйна отстрани Швеция и е на четвъртфинал

Отборът на се класира на исторически първи 1/4-финал на Евро 2020, откакто в профил Швеция в извънредно трагичен осминафинален конфликт от конкуренцията. След продължения възпитаниците на Андрий Шевченко надделяха шведите с 1:2 с победно попадение, осъществено в 120-та минута на дуела.

В постоянните 90 минути двата тима си размениха по един гол, като първи откриха резултата украинците с гол на Олександър Зинченко в 28-ата минута. В края на първата част обаче постоянният голмайстор на Швеция Емил Форсберг изравни. През втората част Форсберг на два пъти уцели гредата, а Сергей Сидорчук пък разтресе вратата на Швеция.
 Англия удари Германия на Евро 2020 Англия удари Германия на Евро 2020
Англия доближи четвъртфиналите на Евро 2020, откакто надигра Германия с 2:0 на Националния стадион " Уембли “. Головете бяха де...

В последна сметка се стигна до продължения, в които шведите останаха с човек по-малко. Брутално нарушаване на Маркус Даниелсон му донесе пряк червен картон. Числовото предимство оказа помощ на украинците, които с заключителен взлом стигнаха до успеха, заобикаляйки " рулетката " на дузпите. В 120-та минута златната запаса Артьом Довбик се разписа и класира Украйна за 1/4-финалите, където отборът ще се изправи против Англия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР