Отборът на се измъчи при гостуването си на и стигна

...
Отборът на се измъчи при гостуването си на и стигна
Коментари Харесай

Засега Мукоко не е като Холанд - Дортмунд пак не стигна до успеха

Отборът на се изтеза при гостуването си на и стигна единствено до 1:1 в мач от 10-ия кръг на Бундеслигата, с което дава късмет на другите тимове в челото да натрупат преднина. вкара за домакините още в 9-ата минута, а точно осъществяване на в 56-ата донесе първото тъждество на “жълто-черните” през шампионата. Голямата звезда на гостите в офанзива пропусна срещата поради контузия, а получилият късмет вместо него Юсуфа Мукоко не съумя да ги оправдае. 16-годишната сензация на вестфалци беше вкаран на почивката, само че за 45 минути сподели, че му липсва опит и убеденост. Той имаше две-три благоприятни условия, само че не ги отигра добре.

Треньорът на Борусия избра да стартира с като централен нападател, само че след слабата първа част промени и схемата на игра, и заложи на Мукоко на върха.

Камада изведе Айнтрахт напред в 9-ата минута, когато излезе самичък против вратаря и невъзмутимо го преодоля. След това на два пъти нямаше шанс да изравни. обаче пропусна да усили преднината на “орлите”.

Второто полувреме мина при тотално игрово предимство на Дортмунд, само че това донесе единствено един гол, дело на Рейна в 56-ата минута.

1-1
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN)
За Айнтрахт това е пето следващи реми в Бундеслигата.
Бундеслига 10 кръг, събота 5 декември  Айнтрахт Франкфурт 1:1краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР