Отборът на Пламен Константинов и воденият от него тим на

...
Отборът на Пламен Константинов и воденият от него тим на
Коментари Харесай

Пламен Константинов и Локо загубиха важен мач в Русия

Отборът на Пламен Константинов и воденият от него отбор на Локомотив (Новосибирск) изгубиха значимото си посещение на Кузбас в Кемерово с 0:3 (20:25, 24:26, 17:25) в мача от 10-ия кръг в Суперлигата ан Русия.
Това бе трето проваляне за “железничарите” от началото на шампионата на Русия и с актив от 20 точки, те останаха на 4-а позиция във краткотрайното класиране.
Кузбас записа 8-а победа и с актив от 25 точки се утвърди на второто място.

Волейболистите на Кузбас поведоха с 4:1 при започване на дуела. Локомотив съумя да изравни при 4:4 след няколко положителни сервиса на Марко Ивович. Руският национал Антон Карпухов извърши няколко положителни начални удара и Кузбас поведе с 9:6. Възпитаниците ан Туомас Самелвуо дръпна със 17:14 и Пламен Константинов смени Сергей Савин с Андрей Родичев. Кузбас стигна елементарно до 23:17. Ас на Илияс Куркаев и офанзива на Марко Ивович понижи разликата до 20:23. Тимът от Кемерово затвори първата част с 25:20 след ас на Виктор Полетаев.
В началото на втория гейм Локомотив поведе с 4:2 след ас на Марко Ивавич. Възпитаниците на Пламен Константинов дръпнаха с 8:4. Домакините от Кузбас освен, че съумяха да изравнят резултата, само че даже и поведоха с 13:11. Домакините продължиха да водят с 2 точки при 17:15. Пламен Константинов размени разпределителя си Фабиан Джизга с Максим Шулгин и либорото си Роман Мартинюк с Артьом Ермаков. Кузбас поведе с 4 точки при 21:17. волейболистите на Локомотив съумяха да изравнят при 21:21. Играта продължи точка за точка, а в края на втората част победиха домакините с 26:24.
Третата част стартира с доста равностойна игра, която продължи до 9:9. Кузбас съумя да дръпне с 3 точки при 12:9. Пламен Константинов взе спиране, след което върна в игра двукратния международен първенец с Полша Фабиан Джизга, който размени Максим Шулгин. Тази промяна не пречупи стремежа на домакините, които поведоха с 14:9, а към края на гейма резултатът стана 22:15. След дълго неявяване и претърпяна интервенция в игра за Локомотив се завърна капитанът Николай Павлов. Кузбас завоюва безапелационно третата част с 25:17 и мача с 3:0 гейма.
Това бе втора загуба за сезона за Локомотив от Кузбас за този сезон, след загубата на край в шампионата за Купата на Сибир и Далечния Изток през септември.

Да, да, да! Это победа! «Кузбасс» - «Локомотив» 3:0 (25:20; 26:24; 25:17)
#ВККузбасс#ВсемСердцемЗаКузбасс#КузбассЛокомотив#Суперлига#волейбол#Кемерово pic.twitter.com/JjYPVAm7mp
— ВК " Кузбасс " (Кемерово) (@Kuzbassvolley) 26 декември 2018 година

КУЗБАС (КЕМЕРОВО) - ЛОКОМОТИВ (НОВОСИБИРСК) 3:0 (25:20, 26:24, 25:17)
КАЗБАС: Игор Кобзар, Виктор Полетаев, Ярослав Подлесних, Антон Карпухов, Дмитрий Пашицкий, Инал Тавасиев - Лаури Керминен-либеро
Старши треньор: ТУОМАС САМЕЛВУО
ЛОКОМОТИВ: Фабиан Джизга, Константин Бакун, Сергей Савин, Марко Ивович, Артьом Смоляр, Илияс Куркаев - Роман Мартинюк-либеро
Старши треньор: ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР