Отборът на Пари Сен Жермен разби с 3:0 Страсбург в

...
Отборът на Пари Сен Жермен разби с 3:0 Страсбург в
Коментари Харесай

ПСЖ разби Страсбург у дома, Мбапе над всички

Отборът на Пари Сен Жермен разруши с 3:0 Страсбург в мач от 9-ия кръг на Лига 1.На стадион " Парк де Пренс " огромната звезда Килиан Мбапе вкара от дузпа в 10-ата минута за домакините, които търсеха наложителни три точки, с цел да се опитат да поведат в класирането, даже и краткотрайно. Малко по-късно той асистира на Карлос Солер за 2:0, а испанецът подаде на Фабиан Руис в 77-ата минута за крайното 3:0. Успехът изведе парижани преди всичко в Лига 1, като столичани имат към този момент актив от 18 точки и изпревариха Монако, който остана със 17 точки, само че има и мач по-малко, както и третия Ница, който при триумф над Марсилия, ще излезе на върха.

Домакините записаха изцяло заслужена победа, откакто в близо 78% от времето държаха топката. Те обаче имаха и известна доза шанс, откакто Мбапе бе прецизен от дузпа в 10-ата минута, която бе отсъдена за нарушаване против Гонсало Рамош. Това бе осмо попадение през този сезон в шампионата за френската звезда, което го прави едноличен водач в листата на голмайсторите в шампионата.

Нападателят бе прецизен от дузпа, като осъществя своето осмо попадение през този сезон в шампионата.

В 12-ата минута Лебо Мотиба се разписа за гостите, само че попадението бе анулирано след намесата на ВАР поради засада. Карлос Солер удвои в 31-ата минута за парижани след подаване на Мбапе. Попадението бе доказано с ВАР.

ПСЖ 3:0 СТРАСБУРГ
1:0 Мпабе (10)
2:0 Солер (31)
3:0 Руис (77)
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР