Отборът на Outsiders/Virtus.pro успя да победи Monte на Християн REDS7AR

...
Отборът на Outsiders/Virtus.pro успя да победи Monte на Християн REDS7AR
Коментари Харесай

Страхотен Християн Пиронков започна RMR-а със загуба, Outsiders се оказа прекалено голяма хапка за Monte

Отборът на Outsiders/Virtus.pro съумя да победи Monte на Християн " REDS7AR " Пиронков след 16:9 в първата среща от Swiss етапа на квалификацията за Counter-Strike Мейджъра в Рио - RMR Road To Rio. Този първи крах в шампионата значи, че отборът на българина би трябвало да е още по-концентриран в идващите си мачове, защото има право единствено на още две неточности, преди да изхвърчи от борбата. Звездата на Monte Мухамад " BOROS " Малхас няма да вземе присъединяване в RMR-а, като на негово място и през днешния ден се подвизаваше Фредерик " Fessor " Сьоренсен.

Двубоят се състоя на емблематичния Dust 2 и започва с " pistol " рунд за страната на Володимир " Woro2k " Велетньюк и компания, които разумно си завоюваха и поредните две битки след него. Руските геймъри дадоха отговор със същото, като те съумяха да усилят задатъка си и последователно да завършат халфа с 5 точки преднина, при резултат 10-5.

От Monte се оправиха много по-добре в ролята на служители на реда, отбранявайки се устойчиво от офанзивата на Джами " Jame " Али. В частност REDS7AR си заформи отлично второ полувреме и собственоръчно донесе няколко рунда на своите, а други пък не съумя да завоюва, макар звездните си отигравания. Все отново след 6-4 във втората половина, от Outsiders се успокоиха с успеха над обещаващите гении.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР