Отборът на Осиек посреща родния ЦСКА в мач-реванш от третия

...
Отборът на Осиек посреща родния ЦСКА в мач-реванш от третия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Осиек - ЦСКА, съставите

Отборът на Осиек посреща родния ЦСКА в мач-реванш от третия квалификационен кръг в шампионата Лига на конференциите. Срещата на стадион „ Градски врът “ в хърватския град започва в 22:15 часа българско време и ще можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

„ Червените “ реализираха един доста добър резултат преди седмица, откакто записаха експресивен триумф с 4:2 в столицата. От ЦСКА обаче не би трябвало да се залъгват, че са си свършили работа, защото гостуването в хърватския град не се обрисува да не бъде по никакъв начин елементарно. Отмененото предписание за гол на непознат терен дава известно преимущество на българския отбор, само че едно попадение от тяхна страна може да наклони везните в интерес на ЦСКА за крайния триумф.

В навечерието на дуела наставникът на „ алените “ Стойчо Младенов разяснява, че би трябвало да се внимаваме за всички детайли от футболната игра, тъй като и най-малката неточност може да бъде съдбовна. Той показа още, че отборът е квалифициран за всякакво развиване на мача и всевъзможни разновидности, като най-важното е крайната цел да бъде реализирана, а точно класирането за плейофния кръг на шампионата.

Младенов обаче няма да може да разчита в този дуел на контузените Йоан Баи, Федерико Варела, Мено Кох и Радослав Живков.

Старши треньорът на Осиек Ненад Биелица пък няма проблеми с контузени или осъдени и се чака да излезе с всичко най-хубаво за решаващия конфликт. Той показа преди дуела, че отборът му няма какво да губи, тъй че ще играе за всичко или нищо - ва банк. Той се надява тимът да покаже същинското си лице след шамара, който получи в София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР