Отборът на Олимпиакос, с българина Александър Везенков в състава, победи

...
Отборът на Олимпиакос, с българина Александър Везенков в състава, победи
Коментари Харесай

Стабилни Везенков и Олимпиакос се върнаха към победите в Евролигата срещу Партизан

Отборът на Олимпиакос, с българина Александър Везенков в състава, победи Партизан с 87:58 (22:14, 23:24, 23:16, 19:4) като хазаин в Пирея в дуел от седмия кръг на Евролигата по баскетбол за мъже. Успехът бе пети за гръцкия гранд от началото на сезона откакто в предходните си срещи позволи две домашен загуби. Сръбският Партизан записа четвърто проваляне и продължава с актив 3-4.

Александър Везенков изигра добър мач и способства за успеха с 15 точки, 7 битки, 4 асистенции и 1 открадната топка за 31 минути на терена.

Баскетболистите на Олимпиакос поведоха с 22:14 след първата част, само че до почивката гостите се възползваха от някои неточности на съперника и на почивката резултатът бе 45:38. Силна трета четвърт разреши на гръцкия отбор да дръпне с по-солиден задатък при 68:54 преди последните 10 минути и до края не разреши на Партизан да мисли за поврат.

Най-резултатен за домакините бе Костас Слукас със 17 точки и 8 асистенции, а за гостите от Белград по 14 точки вкараха Джеймс Нънали и Кевин Пънтър.

За Олимпиакос следва посещение на немския Байерн Мюнхен на 17 ноември в идващия кръг от баскетболната Евролига.

. get back to winning ways with a clinic on court!
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР