Отборът на Нюкасъл записа изразителна победа с 4:1 при визитата

...
Отборът на Нюкасъл записа изразителна победа с 4:1 при визитата
Коментари Харесай

Нюкасъл засили Евертън към Чемпиъншип

Отборът на Нюкасъл записа изразителна победа с 4:1 при визитата си на Евертън в мач от 33-ия кръг на Висшата лига. „ Свраките ” нямаха никакви проблеми против закъсалия отбор на „ карамелите ” и реализираха безпроблемен триумф.

Калъм Уилсън се разписа на два пъти във вратата на домакините, а третото попадение за гостите бе дело на Жоелинтон. Голът на утехата за отбора от Ливърпул пристигна 10 минути преди края, когато прецизен бе Дуайт Макнийл. Секунди по-късно обаче, преднината на Нюкасъл още веднъж стана от три гола. Джейкъб Мърфи оформи крайния резултат 4:1 в интерес на гостите.

Така Нюкасъл продължи ожесточената битка с Манчестър Юнайтед за място в Топ 4. „ Свраките ” още веднъж излязоха на трета позиция, макар равни брой точки с „ алените дяволи ”.

Ситуацията в Евертън пък е на отсрещния полюс. „ Карамелите ” остават в дъното на класирането, а опасността за изпадане продължава да бъде напълно действителна. След 33 мача Евертън има 28 точки, като единствен с по-скромен актив е последният Саутхемптън, който в четвъртък вечер загуби от Борнемут с 0:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР