Отборът на Нотингам Форест е сред полуфиналистите за Карабао Къп,

...
Отборът на Нотингам Форест е сред полуфиналистите за Карабао Къп,
Коментари Харесай

Нотингам елиминира Уулвс след дузпи и продължава към полуфинала на Карабао Къп

Отборът на Нотингам Форест е измежду полуфиналистите за Карабао Къп, откакто отстрани Уулвърхемптън с дузпи. В постоянното време дуелът приключи при резултат 1:1, а на дузпите Нотингам сподели повече самообладание и в профил " вълците ".

Домакините от Нотингам Форест поведоха в 18-ата минута на срещата, а попадението бе дело на Вили Боли. Защитникът добави топката в мрежата на " вълците " след съществено безредие в наказателното поле.

Уулвс стигна до равенството с гол в 64-ата минута. Раул Хименес бе прецизен, с цел да върне паритета в срещата, а до края на постоянното време повече голове не паднаха. Така се стигна непосредствено до осъществяване на дузпи, както гласят разпоредбите на шампионата.

Домакините изпълняваха първи дузпа, а Сам Стъридж изпусна. Веднага след него Рубен Невеш също сгреши от бялата точка. След това двата тима си вкараха по три дузпи, до момента в който не пристигна и решаващият пропуск на Джоузеф Ходж. 20-годишният халф на Уулвс изпусна петата дузпа за тима си и по този начин Нотингам Форест се пръседини към Саутхемптън, Манчестър Юнайтед и Нюкасъл на полуфиналите.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР