Отборът на Наполи записа първа победа през новата 2022-а година,

...
Отборът на Наполи записа първа победа през новата 2022-а година,
Коментари Харесай

С осакатен състав Наполи взе максимума от мача със Сампдория

Отборът на Наполи записа първа победа през новата 2022-а година, откакто надделя бойкия отбор на Сампдория в среща от 21-ия кръг на италианската Серия А. С триумфа „ партенопеите “ се приближиха на три точки от първенеца Интер, който е с мач по-малко и късно довечера приема Лацио на „ Сан Сиро “ и на пет от новия водач Милан, който по-рано през днешния ден победи Венеция като посетител с 3:0.

Единственото попадение за възпитаниците на Лучано Спалети означи италианският таран Андреа Петаня в 43-ата минута. Тимът от Неапол сътвори много положения, само че личеше съществено неналичието на титулярния централен нападател Виктор Осимен.

Лоша вест за Спалети е травмата, която получи капитанът на отбора Лоренцо Инсиние. Европейският първенец с Италия от лятото бе сменен в 30-ата минута от Матео Политано.

Неаполитанци бяха в този мач без редица футболисти, измежду които Виктор Осимен, Калиду Кулибали, Ървинг Лозано, Кевин Малкуит и Марио Руй. За „ моряците “ пък отсъстваха Микел Дамсгор, Антонио Кандрева, Майа Йошида и Валерио Вере.

Крайни резултати от останалите мачове от Серия А, играни през днешния ден:

Венеция - Милан 0:3

Емполи - Сасуоло 1:5

Удинезе - Аталанта 2:6

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР