Отборът на Милан направи грешна стъпка в борбата си за

...
Отборът на Милан направи грешна стъпка в борбата си за
Коментари Харесай

Автогол спаси Милан от загуба срещу предпоследния

Отборът на Милан направи неверна стъпка в битката си за класиране в евротурнирите. " Росонерите " стигнаха едвам до 2:2 при визитата си на предпоследния СПАЛ. Нещо повече, селекцията на Стефано Пиоли можеше и да загуби дуела, в случай че в 94-ата минута Викари от домакините не си бе нанизал автогол.
 Комфортна победа за Ювентус при гостуването на Дженоа
Комфортна победа за Ювентус при гостуването на Дженоа

" Грифоните " се избавиха от погром

Очаквано гостите започнаха мача по-настойчиво, като в първите минути пропуски направиха Пакета и Саму Кастийехо. При осъществяване на корнер за СПАЛ в 13-ата минута настана безредие, при което най-съобразителен се оказа Валоти, който откри резултата за своя отбор.

Домакините изчакаха своя миг и в 30-ата минута за повторно в мача удариха своя съперник посредством извънредно осъществяване на Флокари от огромно разстояние.

В 40-ата минута Д`Алесандро извърши недодялан фаул против Тео Ернандес и след дълго ревизиране на обстановката посредством ВАР съдията реши да му покаже пряк червен картон.

С 31-ия си удар в мача " Дявола " най-сетне стигна до гол, дело на Леао в 79-ата минута.
 Интер си го изкара на Бреша
Интер си го изкара на Бреша

" Нерадзурите " реализираха най-изразителната си победа през този сезон

В даденото от съдията продължение, Милан стигна до равенството. Макар и по късметлийски метод, селекцията на Стефано Пиоли се добра до точката след автогол на Викари.

СПАЛ - МИЛАН 2:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР