Отборът на Милан допусна поражение с 1:3 при визитата си

...
Отборът на Милан допусна поражение с 1:3 при визитата си
Коментари Харесай

Ибрахимович стана най-възтастният голмайстор в Серия А при загуба на Милан от Удинезе

Отборът на Милан позволи проваляне с 1:3 при визитата си на Удинезе в дуел от 27-ия кръг на италианската Серия А.

Домакините откриха резултата на „ Дачия Арена “ в 10-ата минута, когато Лазар Самарджич пресече подаване на Фикайо Томори в центъра на терена, напредна по десния фланг в половината на „ росонерите “, нахлу в наказателното поле на италианския първенец и остави топката за Роберто Перейра, който с фалцов изстрел по земя се разписа в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Майк Менян.

Милан възвърне равенството надълбоко в добавеното време на първата част от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Яка Бийол след опит за подаване на Рафаел Леао към Златан Ибрахимович в пеналтерията на Удинезе. Зад топката застана опитният швед, който стреля в долния ляв ъгъл на вратата, само че стражът Марко Силвестри избави, а осъществяването на 11-метровия углавен удар бе повторено след интервенция на ВАР. Този път Златан с безкомпромисно осъществяване прати кълбото тъкмо под горната греда за 1:1. По този метод Ибрахимович се трансформира в най-възрастният голмайстор в шампионата на Италия, разписвайки се на 41 години и 5 месеца

В петата минута от добавеното време на полувремето „ зебрите “ още веднъж поведоха, когато Бето засече паралелно подаване по земя на Съксес отляво в наказателното поле на Милан, като нападателят на домакините с едно допиране прати топката в долния десен ъгъл на стража Менян.

Крайният резултат оформи Кингсли Ехизибуе с гол в 70-ата минута, когато от 2-3 метра се разписа в опразнената врата на „ росонерите “.

В класирането Удинезе събра актив от 38 точки и се изкачи на осмото място, до момента в който италианският първенец Милан е четвърти с 48 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР