Отборът на Марек Юнион Ивкони (Дупница) поднесе голяма изненада в

...
Отборът на Марек Юнион Ивкони (Дупница) поднесе голяма изненада в
Коментари Харесай

Найден Найденов: Победихме Монтана с добра игра! Най-накрая успяхме да покажем нещо

Отборът на Марек Юнион Ивкони (Дупница) сервира огромна изненада в 15-ия кръг на Efbet Супер Волей, откакто надигра като хазаин Монтана с 3:0 гейма. С това дупничани се откъснаха от дъното, като са 11-и във краткотрайното класиране с 3 победи, 12 загуби и 9 точки. Старши треньорът на отбора Найден Найденов съобщи за BGvolleyball.com след мача, че се е получило това, за което отборът му работи отдавна:
 Марек изненадващо удари Монтана в Efbet Супер Волей Марек изненадващо удари Монтана в Efbet Супер Волей
" Победихме Монтана с добра игра. Най-накрая, след пет месеца, успяхме да покажем нещо. Представихме се, като един тим, който има желанието и упоритостта да израства. На всички елеменни – сервис, отбрана и обсада, бяхме оптимално съсредоточени. Получи се това, за което работим толкоз време. Определено поднесохме изненада. Мога да кажа, че и за мен е изненада. Но, с цел да заставам и да работя с този тим, значи имам вяра, че рано или късно би трябвало да се се получат нещата и да се види, това върху което работим. Поне за този мач се получи. Надявам се този триумф да даде на момчетата по-голямо самочувствие, убеденост и централизация. Да докара до позитивно израстване за в бъдеще. "
 Иван Тасев: Победихме Монтана с темперамент и групова игра Иван Тасев: Победихме Монтана с темперамент и групова игра
" Трети триумф записахме. Да, откъснахме се от дъното. Както се споделя, малко светлина в тунела. Продължаваме напред, да вземем каквото можем. Идеята е тези млади волейболисти да се развиват да продължим да демонстрираме още по- положителни игри по нататък. В идващия кръг се изправяме против първенеца Хебър. Няма значение, че излизаме против един от най-класните тимове. Съперникът ни превъзхожда и това е ясно, само че ние ще се стремим да се борим и да покажем игра. Като цяло няма значение дали ще сме 9-ти, 10-и, или 11-и, значимото е момчетата да си повярват и да стартират да демонстрират неизменност, тъй като сме извънредно млад състав и това е сложна задача. Тук в този клуб им е даден шанса за изява и би трябвало да го употребяват оптимално. "
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР