Отборът на Манчестър Юнайтед стартира с победа своята лятна подготовка,

...
Отборът на Манчестър Юнайтед стартира с победа своята лятна подготовка,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед започна с успех в проверките през лятото в неофициалния дебют на Маунт

Отборът на Манчестър Юнайтед започва с победа своята лятна подготовка, надигравайки с 2:0 отбора на Лийдс Юнайтед в среща, която се игра в Осло, Норвегия.

И двете попадения за " алените дяволи " паднаха след почивката, като точни бяха юношите на клуба Ноам Емеран в 67-ата и Джо Хъгил в 81-ата минута.

Срещата бе и всекидневен дебют за новото попълнение на Юнайтед Мейсън Маунт, който бе закупен от Челси през това лято. След дуела британският национал приказва пред клубната телевизия на тима от " Олд Трафорд ", пред която благодари на почитателите за поддръжката.

" Когато се появихме на терена нощес и през днешния ден, поддръжката беше невероятна. Феновете са постоянно с нас и в действителност е ужасно. Искаме да играем добре и да ги накараме да се гордеят с нас ", съобщи Маунт.

В същото време наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг похвали англичанинът за представянето му и изрази убеденост, че той ще способства за бъдещите триумфи на клуба.

" Той беше страховит, само че можехме да чакаме това. Маунт има страхотни качества и съм сигурен, че ще ни донесе доста наслада. Той сигурно ще способства за нашето показване ", разяснява нидерландският експерт.

" Червените дяволи " ще изиграят идната си инспекция идната сряда (19 юли) против френския Лион в Шотландия, след което отборът ще се насочи към Съединени американски щати за своето предсезонно турне, по време на което отборът ще срещне британските Арсенал и Рексъм, испанския Реал Мадрид и немския Борусия Дортмунд.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР