Отборът на Манчестър Юнайтед се е прицелил в полузащитника на

...
Отборът на Манчестър Юнайтед се е прицелил в полузащитника на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед намери заместника на Пол Погба

Отборът на Манчестър Юнайтед се е прицелил в полузащитника на Рен Едуардо Камавинга, в случай че Пол Погба реши да напусне клуба това лято. Световният първенец се чака да вземе значимо решение за бъдещето си в края на сезона, само че към този момент той остава фокусиран върху завръщането си в игра и да помогне на „ алените дяволи “ да приключи акцията на високо равнище.

Кариерата на Погба на „ Олд Трафорд “ изглеждаше, че ще завърши, когато при започване на декември неговият сътрудник Мино Райола съобщи, че клиентът му няма бъдеще в Юнайтед. Французинът обаче сподели мощни изяви по-късно изявление и се заприказва за негово оставане и сключване на нов контракт.

Той обаче получи травма в бедрото при тъждество 3:3 против Евертън и към момента не е ясно по кое време ще се завърне в игра. Настоящият му контракт е до лятото на 2022 година и, в случай че той не подпише нов подобен в този момент, Юнайтед ще рискува да го загуби без пари следващата година.

Според „ AS “, „ алените дяволи “ към този момент имат проект, при положение, че Погба реши да си тръгне. Изданието твърди, че полузащитникът на Рен Едуардо Камавинга е пожеланият заместител на сънародника си.

Понастоящем в неговия контракт няма уговорка за откупуване, само че Рен ще желае над 50 милиона английски лири за неговите услуги. Юнайтед също не е и единственият тим с интерес към Камавинга, като Реал Мадрид и Челси също наблюдават изявите му.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР