Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 при домакинството

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 при домакинството
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед спечели дербито с Тотнъм и се изкачи на петото място във Висшата лига

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира победа с 2:0 при семейството си на Тотнъм в дерби мач от 12-ия кръг на британската Висша лига.

„ Червените дяволи “ откриха резултата на стадион „ Олд Трафорд “ в 47-ата минута, когато Бруно Фернандеш лиши топката от Пиер-Емил Хьойберг на центъра, напредна в половината на „ шпорите “ и подаде надясно към Антони. Бразилецът пусна паралелно подаване към Джейдън Санчо, който върна топката на дъгата на наказателното поле, където връхлитащият Фред стреля с фалцов удар, а топката се отби в крайници на Ерик Дайър и влетя в противоположния низък десен ъгъл на вратата, защитавана от Юго Лорис.

В 68-ата минута Хари Кейн можеше да изравни след центриране от фланга, само че ударът му от непосредствена непосредственост бе избавен от Давид Де Хеа. Последва мълниеносна контраофанзива на Юнайтед, при която голмайсторът стреля в пеналтерията на Тотнъм, ударът му бе блокиран от бранителя Дайър, само че топката се върна на границата на наказателното поле, където Бруно Фернандеш с фалцов удар прати топката в десния ъгъл на стража Лорис.

В класирането съставът на Ерик загар Хаг събра акив от 19 точки и се изкачи на петото място. Тимът на Антонио Конте пък е трети с 23 пункта, на четири точки зад водача Арсенал.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР