Отборът на Манчестър Юнайтед посреща Барселона в първи мач между

...
Отборът на Манчестър Юнайтед посреща Барселона в първи мач между
Коментари Харесай

Футболни прогнози преди зрелището Манчестър Юнайтед - Барселона

Отборът на Манчестър Юнайтед посреща Барселона в първи мач сред двата отбора за четвъртфиналите на Шампионска лига . Срещата е предстояща с огромно неспокойствие, защото дава два от мощните клубове в исторически проект. Тук ще опитаме да разнищим какво ще стане в сряда вечер на „ Олд Трафорд”, като с футболните прогнози на " The Dalai Lama " се надяваме предложенията му да оказват помощ на самите вас. Ето и залозите на типстъра:

Над 2,5 гола в срещата (коефициент 1.75)

Всрещите на Барселона над 61% от тях в мачовете падат най-малко по 3 гола (19 от 31 срещи в Примера дивисион. Средният процентов индикатор на останалите отбори в Испания е 47%. Причината е високата линия, с която играе отборът на Ернесто Валверде. Това довежда до проблеми, когато тимът би трябвало да се брани при контраофанзива. Скоростните нападатели на британския отбор съм съвсем сигурен, че ще отбележат гол, а в допълнение на този факт, то в 72% от мачовете на Юнайтед и двата тима бележат гол.
Краен резултат: Барселона ще победи в Англия (коефициент 2.07)

Отборът на Барселона е считан за по-силния отбор преди началото на четвъртфиналите. Отделно на този факт, отборът от Испания изпитва съществени проблеми да доближи до полуфиналите в последните три година, откакто тимът се предава три пъти подред на 1/4-финалите в конкуренцията. Този път обаче съперникът е комфортен за премахване, а Лионел Меси и компания ще опитат да наранят Юнайтед още в неговия дом, с цел да си подсигурят по-спокоен реванш на „ Камп Ноу”. Коефициентът от 2,00 подготвя този знак да се опитва.

Над 9,5 корнера в мача (коефициент 1.87)
Средният индикатор за ъглови удари при Барса е 9,90. Като посетител пък той се повишава до 10,53 през този сезон. Юнайтед пък записва приблизително по 10,09 корнера на мач, а вкъщи той пада до 9,53, тъй че залогът над 9,5 ъглови удара наподобява много обоснован.
Голмайстор когато и да е – Маркъс Рашфорд (коефициент 3.20)

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е повода тимът му да е в тази фаза от шампионата. Младият британски стрелец осъществя невъзмутимо дузпата против ПСЖ в предните елиминации, с цел да прати англичаните напред. Сега Рашфорд ще търси още по-усилено гол, който да помогне на тима му да стигне до добър резултат в първия мач против Барселона. Единствената въпросителна пред него и Оле Гунар Солскяер е дали младокът ще се е възстановил от контузията в глезена. Контузията го извади от мача на 2-и април против Уулвс за ФА Къп и той от този момент не е играл. Въпреки това се чака Рашфорд да влезе в мача, след което да осъществя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР