Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля възможността да привлече нов вратар

...
Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля възможността да привлече нов вратар
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се оглежда за нов вратар, има три опции

Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля опцията да притегли нов вратар през летния трансферен прозорец, твърди „ Sky Sports “.

Причината е несигурността към бъдещето на двама играчи на тази позиция в клуба. Серхио Ромеро най-вероятно ще си тръгне като свободен сътрудник след края на сезона, а съгласно испанските медии Давид Де Хеа желае да се върне назад в Мадрид, откакто се прибра в испанската столица за един месец поради раждането на детето си. Както е известно, той е някогашен състезател на Атлетико Мадрид, а също по този начин в града живее неговата брачна половинка Едурне.

По този метод „ алените дяволи “ са се насочили към три имена в търсенето на нов пазач. На първо място в листата е Ян Облак от Атлетико. 28-годишният вратар има още две години от контракта си, а откупната му уговорка е доста висока - 120 милиона евро.

Друга алтернатива е Джанлуиджи Донарума от Милан. Контрактът на 22-годишния футболист изтича в края на сезона, а договарянията сред управлението на „ росонерите “ и неговия сътрудник Мино Райола сега са в застой.

Третият вид е 25-годишният Майк Менян от Лил, чийто контракт е до лятото на 2022-а, тъй че негов трансфер надали ще излезе скъпо на Ман Юнайтед.

The 28-year-old has a £103m release clause in his Atletico contract, which still has two years left to run
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР