Отборът на Манчестър Юнайтед е набелязал нападателя на Рома Тами

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е набелязал нападателя на Рома Тами
Коментари Харесай

Ман Юнайтед ще опита да върне Ейбрахам в Англия

Отборът на Манчестър Юнайтед е набелязал нападателя на Рома Тами Ейбрахам за лятото. Юношата на Челси възроди кариерата си откогато мина на „ Олимпико “ преди началото на сезона и това не е останало неусетно от скаутите на „ алените дяволи “. Затова няма да е изненада, в случай че клубът насочи оферта за него, твърди „ Il Messaggero “.

Ейбрахам бе притеглен в Рома от Челси през предишния август против 40 милиона евро. Оказа се, че това е била чудесна инвестиция от страна на италианския клуб, защото 24-годишния нападател не стопира да бележи, като досега има 23 попадения и 4 асистенции в 40 мача във всички шампионати.

Англичанинът има контракт с Рома до 2026 година. Челси пък си е запазил уговорка за назад откупуване против 80 милиона евро, която обаче влиза в действие чак след година. Точно това разрешава на Манчестър Юнайтед да изпревари събитията и да опита да притегли Ейбрахам това лято.

Рома ще опита да задържи 24-годишния голмайстор, като се надява да отбие интереса на претендентите с трансферна цена от 120 милиона.

Макар към този момент да е съвсем несъмнено, че Кристиано Роналдо ще остане в Юнайтед и през идващия сезон, клубът продължава да търси нов нападател, който да размени Единсон Кавани, който ще си тръгне след края на акцията. Точно това е и повода „ алените дяволи " да насочат взор към Ейбрахам.

Tammy Abraham is breaking records for Roma in his debut Serie A season, but while Chelsea have a buy-back clause, it’s reported Manchester United could prepare a bid this summer
— footballitalia (@footballitalia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР