Отборът на Лудогорец U18 излиза срещу Динамо Минск в младежката

...
Отборът на Лудогорец U18 излиза срещу Динамо Минск в младежката
Коментари Харесай

Лудогорец приема Динамо Минск в мач от младежката Шампионска лига

Отборът на Лудогорец U18 излиза против Динамо Минск в младежката Шампионска лига през днешния ден от 18:00 ч. Заради възбрана на УЕФА да се играе на територията на Беларус и двата мача ще се проведат в Разград. В първата среща няма да бъде допускана аудитория, тъй като Динамо е алегоричен хазаин и по този начин повелява регламентът на Европейската футболна централа. Двубоят ще се играе на стадион " Гнездо на орли ".

" Изправяме се против мощен тим, с положителни футболисти, които са и добре готови. Хубавото е, че те, също като нас, се пробват да играят футбол. Със сигурност има предстартова тресчица у играчите, само че е значимо след първия съдийски сигнал те да трансформират напрежението в сила и да дадат най-хубавото от себе си. Всичко е в наши ръце и зависи от нас. Още повече, че де факто ще сме домакини и в двете срещи ", съобщи старши треньорът Захари Сираков преди конфликтите.

Реваншът в неделя, 8 октомври ще се играе още веднъж на стадион " Гнездо на орли " и ще бъде отворен за фенове. Мачът още веднъж ще бъде от 18:00 ч.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР