Отборът на Лудогорец победи лесно с 4:0 у дома Пирин

...
Отборът на Лудогорец победи лесно с 4:0 у дома Пирин
Коментари Харесай

Лудогорец задмина Левски в Първа лига

Отборът на Лудогорец победи елементарно с 4:0 вкъщи Пирин Благоевград в финален мач от 13-ия кръг в Първа футболна лига.

Още в шестата минута Клод Гонсалвеш подаде към Рик Джонатан, който центрира към Спас Делев и националът с глава даде задатък за разградчани .

В идващите минути Лудогорец владееше повече топката и провежда сериозен напън против „ Орлетата “. Превъзходството на домакините продължи и през втората част, като в 61-ата минута Якуб Пьотровски се разписа за 2:0 с глава след центриране на Кайо Видал. Четири минути по-късно при безредие в наказателното поле Руан Секо прати топката във вратата на Пирин. В 79-ата минута Кайо Видал направи 4:0 с техничен удар след подаване на Рик Джонатан. До края на дуела домакините пропуснаха да осъществят още голове във вратата, защитавана от Марио Кирев.

Преди три дни Лудогорец позволи пагубна загуба с 1:7 против Нордселанд в груповата фаза в Лигата на конференциите и незабавно по-късно всички от треньорския щаб и управлението на клуба подадоха оставки, които към момента не са признати.

Разградчани се изкачиха до четвърто място в класирането с 23 точки, изпреварвайки Левски.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР