Отборът на Ливърпул отново се изравни по точки на върха

...
Отборът на Ливърпул отново се изравни по точки на върха
Коментари Харесай

Ливърпул обърна Астън Вила като гост и се изравни по точки със Сити

Отборът на Ливърпул още веднъж се изравни по точки на върха в подреждането на Висшата лига с главния си съперник за купата Манчестър Сити, откакто завоюва с 2:1 при визитата си на Астън Вила.

Двубоят на " Вила Парк " надалеч не започва по идеалния метод за момчетата на Юрген Клоп, които се оказаха догонващи в резултата след единствено три минути игра, когато прецизен за домакините беше Дъглас Луис.

" Мърсисайдци " обаче имаха съществени искания към този гол, откакто малко по-рано в същото нахлуване Оливър Уоткинс беше в състояние на засада, която обаче не бе маркирана.

Въпреки неприятния старт гостите реагираха бързо и още в 6-та минута Жоел Матип възвърне равенството след безредие в наказателното поле на бирмингамци.

Успехът за Ливърпул пък обезпечи Садио Мане в 65-та минута, когато сенегалският футболист се разписа с глава след асистенция на Луис Диас.

С тази победа отборът от " Анфилд " събра 86 точки, колкото има и главният им съперник за купата Манчестър Сити. В момента обаче " жителите " са водачи поради по-добрата си голова разлика, а също така имат и мач по-малко, като на следващия ден излизат против Уулвърхямптън.

Съставът на Астън Вила пък, който е воден от някогашния капитан на Ливърпул Стивън Джерард, се намира на 11-та позиция с 43 точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР