Отборът на Ливърпул обмисля да привлече крилото на Порто Луис

...
Отборът на Ливърпул обмисля да привлече крилото на Порто Луис
Коментари Харесай

Клоп иска звездата на Порто в Ливърпул от януари

Отборът на Ливърпул обмисля да притегли крилото на Порто Луис Диас през януари. „ Червените “ се стремят да усилят дълбочина във своя състав, защото ще би трябвало да се оправят без звездите си Мохамед Салах и Садио Мане, които ще съставляват надлежно Египет и Сенегал по време на Купата на африканските народи.

Според „ Record “, мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се интересува от привличането на Диас, откакто е останал впечатлен от неговите изяви в Шампионската лига. Колумбиецът, който нормално играе по левия фланг, изигра по 90 минути и в двата мача на Порто против мърсисайдци в шампионата и, макар че се оказа на губещата страна и в двата случая, той въпреки всичко сподели на какво е кадърен.

24-годишният Диас се причисли към Порто от колумбийския Джуниор през 2019 година. До момента той е изиграл 115 мача за „ драконите “, в които е отбелязал 36 гола и е дал 15 асистенции.

Купата на африканските народи пък ще се организира в Камерун сред 9 януари и 6 февруари. Да остане без Салах и Мане за дълъг интервал сигурно ще бъде мъчно за Ливърпул, само че възможното привличане на състезател с качеството на Диас би направило нещата доста по-добри.

Liverpool 'plot a January move for Porto winger Luis Diaz'
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР