Отборът на Ливърпул е набелязал младата звезда на Барселона Гави

...
Отборът на Ливърпул е набелязал младата звезда на Барселона Гави
Коментари Харесай

Ливърпул засилва интереса си към младата звезда на Барселона

Отборът на Ливърпул е набелязал младата звезда на Барселона Гави за възможен трансфер през лятото, откакто „ каталунците “ към момента не могат да убедят гения да подпише нов контракт. Полузащитникът има договор до лятото на 2023 година, като е мечтан от съвсем всички топ клубове в Европа.

Гави прави извънреден сезон за Барселона, като има 39 мача във всички шампионати и е отбелязал два гола и шест асистенции в Ла Лига. 17-годишният гений се счита за един от бъдещите звезди в испанския футбол, само че има подозрение за бъдещето му на „ Камп Ноу “. Барса обезверено желае той да възобнови договора си, само че имаше информации, че Гави към този момент е отхвърлил няколко предложения.

Според испанското издание „ Sport “, „ алените “ са подготвени да наддават за 17-годишния футболист след края на сезона. Той без подозрение би се вписал безпроблемно в тройката в полузащитата на Юрген Клоп. Ветеранът Джеймс Милнър има контракт до края на сезона и динамичният Гави, който към този момент има шест мача на Испания, би бил съвършен заместител на някогашния британски национал.

„ Sport “ обаче добавя, че Гави в последна сметка може да се съгласи и да удължи контракта си с Барса, като всичко ще стане ясно в идващите седмици.

Liverpool 'have sounded out Gavi over summer transfer' as Barcelona sweat on future
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР