Отборът на Ливърпул е близо до сключването на сделка с

...
Отборът на Ливърпул е близо до сключването на сделка с
Коментари Харесай

Ливърпул се приближава до звездата на Порто

Отборът на Ливърпул е покрай сключването на договорка с отбора на Порто за Луис Диас. Колумбийското крило се утвърди като един от най-желаните гении в Европа през последните 12 месеца.

На „ Анфийлд “ считат 24-годишния футболист за съвършен заместител на Мохамед Салах и Садио Мане, до момента в който дуото взе участие на Купата на африканските народи този месец, твърди „ Sun “. Мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп е останал впечатлен от изявите на Диас по време на двата мача сред двата тима в груповата фаза на Шампионската лига този сезон.

Изданието написа, че Клоп би предпочел да изчака до лятото, само че отсъствието на най-хубавите му нападатели, както и няколко проблеми с травми, може да го накарат да се изкуши да извади парите за крилото още през този прозорец. Диас има уговорка за откупуване на стойност от 67 милиона паунда, само че Ливърпул се надява да го вземе за малко по-малко.

Той означи 11 гола и шест асистенции във всички шампионати за португалския гранд предишния сезон, преди да блесне и на Копа Америка предишното лято. Той приключи конкуренцията с четири гола, колкото имаше и Лионел Меси. До момента през тази акция Диас е отбелязал 12 гола в португалската Примейра лига.

Междувременно Ливърпул също е свързван и със звездата на Борусия Мьонхенгладбах Денис Закария. Според информациите обаче те ще би трябвало да се борят за подписа му с Манчестър Юнайтед. Дефанзивният полузащитник е привлякъл вниманието още на Барселона, Ювентус и Байерн Мюнхен.

Liverpool close to landing £60m Porto winger to step in for AFCON-bound stars
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР