Отборът на Ливърпул допусна поражение с 1:2 от Уулвърхемптън в

...
Отборът на Ливърпул допусна поражение с 1:2 от Уулвърхемптън в
Коментари Харесай

Уулвс изхвърли резервите на Ливърпул от ФА Къп!

Отборът на Ливърпул позволи проваляне с 1:2 от Уулвърхемптън в мач от третия кръг за ФА Къп и се сбогува с шампионата на много ранна фаза. Мениджърът Юрген Клоп беше заложил най-вече на запасите на тима, както и на юноши, които не съумяха да се оправят по най-хубавия метод със съпротивата на " вълците ".

Срещата не стартира по най-хубавия метод за " мърсисайдци ", откакто още в самото ѝ начало се наложи Деян Ловрен да бъде наложително сменен, защото получи някакво разбиране и не можа да продължи присъединяване си.

 Снимка 398837
Източник:

Първата по-интересна обстановка пред една от двете порти пристигна след чак половин час игра. Тогава Шакири си освободи нужното пространство в наказателното поле, с цел да стреля, само че при удара му прозвуча сигнал на рефера, а и топката въобще не отиваше към очертанията на вратата. В 38-ата минута, домакините съумяха да поведат в резултата, откакто Раул Хименес мушна топката в мрежата на Миньоле. Грешка на капитана на " алените " Джеймс Милнър разреши на играча да си поведе далеко топката, оставяйки зад себе си всички съперникови играчи, като не остави никакви шансове за реакция и на стража.



Още при започване на втората част, гостите съумяха да изравнят посредством Дивок Ориги. Нападателят се възползва от отбита топка, откакто Шакири стреля, само че тя рикошира в бранител на противника. Така белгиецът от придвижване непосредствено стреля с доста хубав компактен удар - 1:1.



Щастието им обаче не търпя дълго, защото единствено четири минути по-късно, Уулвс още веднъж поведе. След доста хубава многоходова офанзива, Рубен Невеш реши да си опитва шанса от много далечна отдалеченост, изпращайки топката към долния ъгъл на вратата и макар че Миньоле усети накъде отива топката, не съумя да я спре - 2:1, оформяйки и крайния резултат.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР