Отборът на Левски вече работи активно по своята зимна селекция.

...
Отборът на Левски вече работи активно по своята зимна селекция.
Коментари Харесай

Левски взима централен нападател на промоция

Отборът на Левски към този момент работи интензивно по своята зимна селекция. Въпреки проблемите по отношение на новите контракти на Жереми Петрис и Андриан Краев, които ненапълно вършат по този начин, че да има проект " А " и проект " Б " за броя входящи прехвърляния, на " Герена " са твърдо решени да се снабдят с нов централен нападател.

" Събуждането " на Рикардиньо към момента не е аргумент за това търсенето на №9 да бъде прекратено. На Билал Бари пък му би трябвало време, с цел да превъзмогне изцяло налегналата го от година и половина тежка травма. Всичко това кара шефовете на " сините " да дебнат пазара за забавни имена в нападателен проект и изненадващо такова идва от.... Пазарджик.
 В Хебър разпънаха сергията - всички футболисти се продават
В Хебър разпънаха сергията - всички футболисти се продават

Положението на " Георги Бенковски " е тежко

ТОПСПОРТ научи, че в радара на Левски е попаднал и централният нападател на Хебър - Георги Николов. Младежкият национал е измежду изненадите на полусезона, като заби няколко значими гола за " гробарите ", а също така блесна с хеттрик против Локомотив (Пд). Такъв реализира и с екипа на младежкия народен отбор против Естония.

Макар и да е най-конвертируемият футболист на Хебър, 21-годишният стрелец може елементарно да напусне " Георги Бенковски " поради задаващата се рецесия с финансирането на клуба. В Пазарджик съществено стягат бюджета, като през зимата са склонни на разлъка с всеки един от своите състезатели.
 Снимка 642940
Източник:

Именно от тази промоция считат да се възползват и в Левски. Скаутите на " сините " виждат капацитет в Николов и са склонни да му дадат късмет за изява на " Герена ", в случай че на неговата позиция не бъде притеглен нов бразилец. А по такава договорка също се работи...

За подписа на врачанина обаче левскарите ще имат сериозната конкуренция на ФК ЦСКА 1948. Предимството на столичани въпреки всичко идва от обстоятелството, че голаджията е минал през школата на клуба и несъмнено има сантименти към Левски.

Николов ще има още един късмет да блесне против евентуалните си нови работодатели в сряда, когато Хебър и Левски се изправят един против различен в осминафинален дуел от шампионата за Купата на България.
 Още значими фигури се завръщат в състава на Левски
Още значими фигури се завръщат в състава на Левски

Добри вести за Николай Костов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР