Отборът на Левски постигна успех с 3:2 срещу Лудогорец в

...
Отборът на Левски постигна успех с 3:2 срещу Лудогорец в
Коментари Харесай

Левски победи Лудогорец, Мъри заговори за напускане |

Отборът на Левски реализира триумф с 3:2 против Лудогорец в Разград в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България. Лудогорец поведе посредством Десподов, само че " сините " обърнаха с голове на Драган Михайлович и Билал Бари.

Развръзката пристигна в добавеното време. В началото му след видеопреглед беше дадена дузпа за домакините и Пиерос Сотириу изравни. Секунди по-късно се стигна до дузпа и за Левски, като още веднъж имаше интервенция на VAR.

Симон Слуга избави удара на Георги Миланов, само че пристигна ред на още един видеопреглед и поради излизане пред голлинията на вратаря наказателният удар беше още един. Този път дузпата беше изпълнена сполучливо от Марин Петков.

" Тук се печели мъчно, само че има реванш. Лудогорец е класен тим, а аз желая да виждам нашите момчета да се раздават както през днешния ден. После всичко ще пристигна по реда си ", разяснява притежателят на Левски Наско Сираков.

Реваншът сред Левски и Лудогорец е на 22 април на " Георги Аспарухов ". Все още не е ясно кой ще води Левски в реванша, защото треньорът Станимир Стоилов разгласи, че напуща.

" Направих, каквото можах за Левски. Крайно време е да напусна българския футбол “, съобщи Стоилов, представен от сътрудниците от „ Гонг “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР