Отборът на Лацио приема Интер в дербито на 8-ия кръг

...
Отборът на Лацио приема Интер в дербито на 8-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лацио - Интер, съставите

Отборът на Лацио приема Интер в дербито на 8-ия кръг на Серия А. Срещата е довечера от 19:00 часа и ще бъде излъчена онлайн по Max Sport 3. Двубоят е чакан с голям интерес поради завръщането на Симоне Индзаги на „ Олимпико “ за първи път, откакто застана отпред на „ нерадзурите “.

Шампионите заемат трето място във краткотрайното класиране със 17 точки, до момента в който „ орлите “ са с шест точки по-малко на шестата позиция.

Големият проблем пред Лацио и Маурицио Сари е травмата на звездата и голмайстор Чиро Имобиле. Лекарският щаб прави всичко по силите си, с цел да вдигне нападателя за дербито. На разположение на Индзаги ще са двамата аржентинци – Лаутаро Мартинес и Хоакин Кореа, които имаха задължения с националния тим на „ гаучосите “. Очакванията са обаче единствено първият да стартира като титуляр, а Кореа да се появи от пейката против някогашния си тим.

„ Орлите “ използваха паузата, с цел да се възстановят от тежката загуба с 0:3 при гостуването на Болоня. Тимът има големи компликации в защита, като е позволил цели 12 гола от началото на сезона в Калчото. За през днешния ден навън е и италианският национал Федерико Ачерби, който изтърпява наказване.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Лацио:
25. Рейна, 77. Марушич, 3. Фелипе, 4. Патрик, 23. Хисаж, 21. Милинкович, 6. Лейва, 10. Алберто, 7. Андерсон, 17. Имобиле, 9. Педро

Треньор: Маурицио Сари

Интер: 1. Ханданович, 95. Бастони, 6. Де Врай, 37. Шкриниар, 32. Димарко, 5. Гаярдини, 77. Брозович, 23. Барела, 36. Дармиан, 10. Лаутаро, 9. Джеко

Треньор: Симоне Индзаги

Съдия: Масимилиано Ирати
Стадион: "Олимпико ", Рим

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР