Отборът на Крумовград постигна шеста победа от началото на сезона

...
Отборът на Крумовград постигна шеста победа от началото на сезона
Коментари Харесай

Крумовград прекъсна черната си серия и приземи болезнено Берое

Отборът на Крумовград реализира шеста победа от началото на сезона във футболната Първа лига, откакто надигра Берое с минималното 1:0 като хазаин в среща от 19-ия кръг на шампионата. Единственото попадение в мача осъществя Ренан Арияш в 14-ата минута и по този метод донесе дебютен триумф за Станислав Генчев отпред на Крумовград. Така новакът в елита към този момент има актив от 21 точки, с което се изравни на десетата позиция в класирането с отбора на Славия, до момента в който Берое е с 3 точки повече на деветото място в подреждането.

Още преди да беше минала и минута от началото на мача гостите пропуснаха отличен късмет да поведат. Джани Политино центрира от десния фланг, Майк Севайос се размина с топката, а на далечната греда Вини Трибуле стреля едва над падащия Благой Макенджиев и това разреши на Божидар Кацаров да почисти от голлинията.



Крумовград отговори с отдалечен изстрел на Димитър Тонев, минал около гредата.

В 14-ата минута домакините излязоха напред в резултата. Патрик Луан получи отляво и върна топката към границата на наказателното поле, от където Ренан Арияш стреля без подготовка и не остави шансове на Родриго Ачинели с точно осъществяване в горния ляв ъгъл.

Веднага след подновяването на играта от центъра футболистите на Хосе Луис Ачиари можеха да изравнят посредством Вини Трибуле, чийто удар от към 12-13 метра обаче мина над задачата.

В 41-ата минута Благой Макенджиев избави безпроблемно прецизен изстрел на Трибуле и по този начин почивката пристигна при гол задатък в интерес на домакините.



Две минути след подновяването на играта Сегундо Пачаме шутира рисково от границата на наказателното поле, само че Матей Шимич блокира неговия изстрел пред стража на Крумовград. Играчите на Берое имаха искания за дузпа за игра с ръка, само че такава не бе отсъдена.

В 62-ата минута изстрел на Вячеслав Велев мина над задачата. Малко по-късно и Раян Сенхаджи също не съумя да откри очертанията на вратата при удар по диагонала след безредие в наказателното поле.

В 81-ата минута попадение на резервата Джеферсон бе анулирано поради засада на Ренан Арияш в хода на нападението.



До края на срещата Берое потърси изравняването, само че по този начин и не съумя да откри път към вратата на Благой Макенджиев и Крумовград се поздрави с триумфа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР