Отборът на Кариана (Ерден) достигна до равенство 1:1 при визитата

...
Отборът на Кариана (Ерден) достигна до равенство 1:1 при визитата
Коментари Харесай

Кариана се добра до важна точка срещу шампиона

Отборът на Кариана (Ерден) доближи до тъждество 1:1 при визитата си на първенеца на Втора лига Царско село в мач от предпоследния кръг на втория ни ешелон. Точката може да се окаже доста значима за гостите, защото с нея имат една преднина от първия изпадащ все още Несебър.
 Царско село - Кариана @@@
Двата отбора си размениха по едно попадение при започване на мача. Първо Антонио Георгиев откри за домакините в шестата минута, само че четири по-късно Николай Дичев изравни. До края на мача Царско село бе по-активният отбор на терена, само че по този начин и не съумя да стигне до победно попадение. На два пъти и гредите избавиха гостите след удари на Георгиев и Реян Даскалов.
 Царско село - Кариана @@@
В класирането Кариана все още е на 13-а позиция с 28 точки. 15-ият Несебър е единствено на точка от отбора от Ерден. Така в последния кръг тимът от Северозападна България ще търси наложителна победа против Поморие, с цел да резервира сигурно мястото си в професионалния футбол. Царско село от остава непоклатимо на върха със 75 точки - 15 преднина от втория Монтана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР