Отборът на Интер постигна убедителна победа с 3:0 като гост

...
Отборът на Интер постигна убедителна победа с 3:0 като гост
Коментари Харесай

Интер се развихри под дъжда в Торино

Отборът на Интер реализира безапелационна победа с 3:0 като посетител на Торино в късния мач от съботната стратегия на 13-ия кръг в Серия “А”. Попаденията означиха Лаутаро Мартинес (12'), Стефан де Фрай (32') и Ромелу Лукаку (55'). Мачът се организира под непрекъснат проливен дъжд, като неговото начало се забави с 10 минути поради наводнения терен.
" Нерадзурите " съумяха да поведат в резултата още в 12-ата минута с първия си прецизен удар в дуела. След неприятно изпълнен удар от навън на Салваторе Сиригу Ромелу Лукаку изведе Лаутаро на добра позиция, който се възползва от това, с цел да прати топката в противниковата мрежа. В 28-ата Кристиан Ансалди и Симоне Верди пропуснаха опцията да изравнят за домакините.
Lautaro Martínez

That's it. That's the tweet.#TorinoInter 0-2 pic.twitter.com/v34FFjJL7Z
— Inter (@Inter_en) November 23, 2019 В 31-ата удар с глава на Лукаку беше избит от Сиригу в корнер. При последвалото му заучено осъществяване Кристиано Бираги центрира към далечната греда, където беше Де Фрай, който повиши на 2:0 в интерес на гостите. В 42-ата Сиригу попречи на Николо Барела да се разпише. В добавеното време на първата част Самир Ханданович сподели ослепителен инстикт и не позволи Матиас Весино да си означи автогол след центриране на Верди.
| HALF-TIME

The conditions are difficult but Inter are flying

Just before the half-time whistle, @borjavalero20 replaced the injured #Barella #TorinoInter 0-2 pic.twitter.com/w7xTo1j3rb
— Inter (@Inter_en) November 23, 2019 В 55-ата минута след добра контраофанзива на Интер топката доближи до Лукаку, който я прокара сред краката на Глейсон и я прати в далечния низък ъгъл за 3:0 в интерес на своя отбор. До края на мача домакините бяха по-настоятелният тим, само че по този начин и не съумяха да трансформират резултата.
| FULL-TIME

Back with a bang as we make it 7 wins in 7 on the road

Superb stuff from the boys #TorinoInter 0-3#FORZAINTER pic.twitter.com/zBRZW26G0E
— Inter (@Inter_en) November 23, 2019 Така Интер събра 34 точки и е на второто място в класирането, като продължава да изостава единствено на един пункт от водача Ювентус. Торино пък е 12-и с 14 точки.
ТОРИНО - ИНТЕР 0:3
0:1 Лаутаро (12') 0:2 Де Фрай (32') 0:3 Лукаку (55')

Торино: Сиригу, Ицо, Нкулу, Глейсон, Де Силвестри, Базели, Лукич, Мейте, Ансалди, Верди, Белоти

Интер: Ханданович, Годин, Де Фрай, Шкриняр, Д’Амброзио, Весино, Брозович, Барела, Бираги, Лукаку, Лаутаро Серия А 13 кръг, събота 23 ноември  Торино 0:3краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР