Отборът на Хебър Пазарджик се класира за груповата фаза на

...
Отборът на Хебър Пазарджик се класира за груповата фаза на
Коментари Харесай

Хебър се класира за групите на волейболната Шампионска лига след обрат над Младост в Загреб

Отборът на Хебър Пазарджик се класира за груповата фаза на волейболната Шампионската лига за мъже за втори следващ сезон. Българският отличник се наложи с 3:1 (26:28, 25:20, 25:17, 25:10) при гостуването си против Младост Загреб след 102 минути.

Старши треньорът на пазарджишкия тим Камило Плачи стартира със състав: Александър Туш, Петър Премович, Якопо Масари, Тодор Алексиев, Виктор Йосифов, Николай Николов и либерото Теодор Салпаров.

Хърватите поведоха с 10:7, а Хебър обърна до 18:16 в своя изгода, само че в края на гейма волейболистите на Младост бяха по-настойчиви и завоюваха трагично с 28:26.

Това не смути " тигрите " и те дадоха началото на обрата във втората част, намалявайки доста грешките. Включването на Симон Хирш се оказа уверено и българският първенец изравни след 25:20.

В третата част, която се оказа решителния за крайния излаз на конфликта, а " тигрите " не срещнаха никакви компликации и водеха с 10:7 и 20:14, с цел да поведат след 25:17.

В последния гейм Хебър беше цялостен стопанин на полето и завърши дуела при 25:10, печелейки за повторно против този съперник след мощна игра в нахлуване.

Тодор Алексиев осъществя 17 точки за българския тим, а неговият съотборник Якопо Масари добави още 10.

За домакините Клеменс Екер означи 15 точки.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР