Отборът на ФК Родопи(Дебръщица) бе изваден от по-нататъшно участие в

...
Отборът на ФК Родопи(Дебръщица) бе изваден от по-нататъшно участие в
Коментари Харесай

Извадиха Родопи от Б РФГ, двама биха съдии и изгоряха за...

Отборът на ФК Родопи(Дебръщица) бе изваден от по-нататъшно присъединяване в южната пазарджишка " Б " РФГ. Решението е на Дисциплинарната комисия при Оценка за съвместимост на БФС, която се базира на отчет на длъжностните лица след скандалния мач против Лозен, преустановен при резултат 1:0 за домакините и групово овакантяване на терена от страна на гостуващия тим. На Родопи е наложена и санкция в размер на 62 лева Водачът на тима Петър Френски е със възбрана да извършва треньорски функционалности за период от 1 година. Той е санкциониран и с 937 лева за самоволното му решение да извади тима си по време на игра. Двама играчи на Родопи Петър Гълъбов и Веселин Чапов са със спрени спортни права надлежно за 2 и 3 мача.

Сериозни санкции в опит за малтретиране на футболни съдии получиха двама футболисти. Исмаил Балакчъ от състава на Кале(Нова Махала) е изваден от футболната игра за период от 2 години, защото е нанесъл побой е с последици - нарушение физическия интегритет на футболен арбитър. Състезателят на Миньор(Елшица) Георги Христосков пък е осъден за сходно нарушение за период от 1 година.

Отборът на Кале е глобен по отчет с отнемане от домакинство за 3 срещи и санкция от 937 лева

Треньорът на Чепинец Николай Байраков е със спрени функционалности да управлява своя отбор от скамейката на запасите за 3, ще заплати и санкция в размер на 125 лева

Васил Цоклинов от Марица(Белово) е осъден за 1 среща, а Стелиян Иванов от Локомотив(Септември) за 2 мача.

При юношите 1 мач на своя тим наложително ще пропусне Даниел Беломачев от Оборище.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР