Отборът на Ейбар записа победа с 1:0 над Валенсия в

...
Отборът на Ейбар записа победа с 1:0 над Валенсия в
Коментари Харесай

Валенсия постави под въпрос участието си в Европа след загуба от Ейбар

Отборът на Ейбар записа победа с 1:0 над Валенсия в днешната си аудиенция от 35-ия кръг в Примера дивисион.

Първата по-добра опция за гостите пристигна в 27-ата минута. Тогава защитата на " прилепите " позволи груба неточност и главата попадна право на главата на Фабиан Ореяна, който незабавно стреля към левия ъгъл. Нето обаче внимаваше за разлика от съотборниците си, и направи отлично избавяне.
 Снимка 420628
Източник:

В 62-ата минута, домакините също имаха късмет да открият резултата. Кевин Гамейро си освободи нужното пространство в наказателното поле и шутира доста рисково към горния десен ъгъл, само че Марко Дмитрович отрази опита му.

В добавеното време, Санти Мина беше оставен непокрит в пеналта и получи хубаво подаване от Родриго, само че след мощният му удар топката разтресе страничния дирек.

Малко преди последния съдийски сигнал, Чарлез донесе трите точки за своя тим, откакто доближи до пас в наказателното поле и с съвършен изстрел прониза вратата на Нето за 1:0. Попадението му беше прегледано и с ВАР технологията, само че за негов шанс, въпреки всичко бе зачетено.

След тази загуба, Валенсия може би сложи присъединяване си в Лига Европа под въпрос, защото е на шестата позиция с 52 точки, а по-късно се подреждат Атлетик (Билбао) с 50 и Алавес с 47. Ейбар пък е на 12-ото място с 43.
 Снимка 420626
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР