Отборът на Черно море спечели с 4:0 срещу Черноморец Балчик

...
Отборът на Черно море спечели с 4:0 срещу Черноморец Балчик
Коментари Харесай

Черно море разгроми Черноморец Балчик в последната си контрола

Отборът на Черно море завоюва с 4:0 против Черноморец Балчик последната си контрола, играна на стадион " Тича ". Домакините взеха решение изхода от мача още през първото полувреме, когато съумяха да вкарат 3 гола посредством Атанас Илиев от дузпа, Матеус Машадо и Мазир Сула. През втората част Матеус Машадо вкара четвъртия гол за " моряците " и своя втори в мача, с което оформи крайния резултат.

Първата сериозна опция в мача бе за Черно море в 4-та минута, когато Матеус Машадо стреля по земя от 10-тина метра, само че топката се отби в страничната греда. В 12-та минута съдията отсъди дузпа за Черно море за нарушаване против Мазир Сула, която Атанас Илиев осъществя.

В 19-та минута Васил Панайотов стреля по земя от границата на наказателното поле, само че вратарят Димитър Илиев улови топката. В 28-та минута Матеус Машадо стреля от комфортна позиция, топката рикошира в състезател на гостите и мина рисково над вратата на Черноморец. В 38-та минута Васил Панайотов още веднъж имаше опция и стреля от границата на наказателното поле фронтално против вратата, само че топката мина над нея.

В 41-та минута Мазир Сула центрира от корнер, а Матеус Машадо засече топката с глава за 2:0. В 45-та минута Атанас Илиев върна в наказателното поле топката към Мазир Сула, който с топовен изстрел вкара за 3:0, след което съдията незабавно свири края на първата част.

В 46-та минута, след неточност в защитата на гостите, топката стигна до Васил Панайотов, който от границата на наказателното поле стреля едва и вратарят Галин Григоров улови. В 54-та минута Матеус Машадо бе изведен в отлична позиция отдясно, напредна и навлезе в наказателното поле и с прекрасен удар диагонално вкара четвърти гол за Черно море и своя втори в мача.

В 58-та минута вратарят на Черноморец Балчик Галин Григоров избави поредно удари на Матеус Машадо диагонално отдясно и на Васил Панайотов фронтално от границата на наказателното поле. В 80-та минута Мишаел Алвес стреля доста рисково от границата на наказателното поле, само че вратарят Галин Григоров съумя да избави.

По време на подготовката си Черно море изигра шест инспекции. На лагера в Тетевен " моряците " победиха Спартак Плевен с 5:0 и Етър Велико Търново с 4:0, само че отстъпиха на Ботев Враца с 1:3. При завръщането си във Варна Черно море загуби с 1:2 от Дунав Русе, приключи 0:0 с отбора на Добруджа, а през днешния ден победи Черноморец Балчик с 4:0.

В първия кръг от новия сезон на Първа лига Черно море гостува на Арда в Кърджали на 15 юли от 21:00 часа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР